flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення, щодо розподілу справ в Апостолівському районному суді Дніпропетровської області

16 березня 2023, 11:55

  ОГОЛОШЕННЯ 

      Повідомляємо, що рішенням Вищої ради правосуддя від 16.02.2023 року №47/0/15-23 суддю Апостолівського районного суду Дніпропетровської області Хоруженко Н.В. звільнено з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку та рішенням Вищої ради правосуддя від 23.02.2023 року №137/0/15-23 суддю Апостолівського районного суду Дніпропетровської області Чумак Т.А. звільнено з посади судді у зв’язку з поданням заяви про відставку. У судді Кодрян Л.І. та судді Семенової Н.М. на даний час відсутні повноваження судді для здійснення судочинства.

      У зв'язку з тим, що у Апостолівському районному суді Дніпропетровської області працюють фактично 2 судді, у 2-х з яких закінчились повноваження, тому усі кримінальні справи та справи про адміністративні правопорушення будуть направлені до Дніпровського апеляційного суду для вирішення питання щодо підсудності зазначених категорій справ для розгляду іншому суду. Щодо цивільних та адміністративних справ на даний час неможливо утворити новий склад суду для розгляду даних категорій справ.

      Враховуючи вище зазначене повідомляємо, що всі цивільні та адміністративні справи буде розподілено новому складу суду після того як відпадуть обставини, які на даний час унеможливлюють повторний розподіл даних справ.