flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Список осіб яким не надіслано кореспонденцію Апостолівським районним судом Дніпропетровської області адресовану до АРК та м.Севастополь, Донецької та Луганської області (повідомлення сторонам у справі про їх виклик у судове засідання)

25 квітня 2016, 14:48

                                          Списки осіб, яким не надіслано кореспонденцію Апостолівським районим судом Дніпропетровської області, адресовану одержувачам населених пунктів АРК та м. Севастополь, Донецької та Луганської області

                                                                              До уваги користувачів веб-сторінки суду!

           Апостолівський районний суд  Дніпропетровської області з повідомленням про виклик у судове засідання розміщує список осіб, що є учасниками судових процесів по справах, які знаходяться в провадженні Апостолівського районного суду Дніпропетровської області, та які проживають (перебувають) у населених пунктах АРК та м. Севастополь, Донецької та Луганської області, непідконтрольних території України

Нагадаємо, у зв’язку з листом Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошта» від 18.04.2014 № 9-13-02-934, у якому повідомлено про припинення приймання всіх видів поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, Донецької та Луганської області  з метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України, Апостолівський районний суд  Дніпропетровської області призупинив пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам населених пунктів Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, Донецької та Луганської області непідконтрольних території України.

                                                                               Повістка-повідомлення

відповідачу Павлюк Артему  Олеговичу, 06.10.1988 року народження , який мешкає в м. Макіївка , кв-л Залізничний, буд.16/57, Донецької області

 Повістка-повідомлення про  призначення до розгляду справи  за позовом Павлюк Дар'ї Ігорівни  до Павлюк Артема Олеговича про стягнення аліментів на 08.07.2016  об 08 год. 15 хв.

                         ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що повний текст судових рішень можна знайти в Єдиному державному реєстрі судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/). 

                        Уточнити інформацію про стан розгляду справи можна за телефоном канцелярії Апостолівського районного суду Дніпропетровської області (05656) 9-14-41.