flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення для учасників судових процесів!

09 березня 2022, 11:09

Для відома учасників  судових процесів!

З метою запобігання загрози життю та здоров’ю суддів та учасників судового процесу у період воєнного стану, доступ до Єдиного державного реєстру судових рішень, сервісів «Стан розгляду справ» та «Список справ, призначених до розгляду» тимчасово призупинено.
         Суди здійснюють правосуддя в безперебійному режимі в умовах відсутності загрози життю та здоров’ю учасників справи. Про дату та час судових засідань дізнавайтесь в оперативному порядку за телефонами Апостолівського районного суду Дніпропетровської  області:

- 066 376-01-98;

- 0978286109.

 Крім  того, Ви можете використати інші засоби зв’язку, а саме:  направляти запити, дізнаватись про розгляд справ, по яким Ви є учасниками процесу, направляти заяви, клопотання про відкладення розгляду справи  через офіційну електронну адресу Апостолівського районного суду Дніпропетровської області inbox@ap.dp.court.gov.ua.

         При формуванні інформації до суду, просимо зазначати коректну інформацію та повністю вказувати прізвище, ім'я та по батькові позивача і відповідача, номер справи, суть справи, інші відомі відомості, що допоможуть ідентифікувати  відповідну справу та вирішити порушене Вами питання.